Stichting DierennoodStichting Dierennood

Wie zijn wij?

Stichting Dierennood komt nu al sinds 2009 op voor zwerfdieren in ernstige nood buiten Nederland en bestaat uit ca. 25 enthousiaste dierenvrienden die allemaal een eigen specialisatie hebben. Zoals moderator op Facebook of Twitter, research en checken op betrouwbaarheid van hulpaanvragen, contacten leggen met bedrijven en het bijhouden van onze websites.

Bij ons zul je geen bloederige foto’s aantreffen, want iedereen kan zich wel een voorstelling maken, hoe dieren in landen als Oost-of Zuid-Europa het dagelijks bijzonder zwaar hebben.

Wil je dieren echt gaan helpen? Dat kan op diverse manieren: je kunt geld inzamelen door bijv. appeltaarten te verkopen. Maar ook 2e hands spullen van zolders aan buren en vrienden vragen en die dan op een braderie of rommelmarkt weer te gelde te maken.

Of kijken of er in een supermarkt bij jou in de buurt al een statiegeldkastje hangt, Zo niet, geef ons dat dan door, dan gaan wij dat aanvragen of dat voor ons goede doel mogelijk is.

Ook mooi: geld voor je verjaardag, jubileum of zoveel-jarig-huwelijksfeest vragen en dat voor het goede werk van onze stichting bestemmen. Je mag dan zelf aangeven wat wij er precies mee mogen doen. Bijv. voor een eerder hulpproject.

Ook kun je komen helpen in een asiel in het buitenland. We hebben daar een aparte website voor gemaakt: www.dierenvrijwilligers.nl
Ook adopties op-afstand met een maandelijkse bijdrage is bij ons mogelijk. Zelfs ook voor een paard.

Je ziet het, bij ons is heel veel mogelijk…

Kijk maar eens verder op deze website (HIER staan nog veel meer ideeën) en doe mee met wat duizenden Dierennood vrienden ook doen: het helpen van dieren in nood.

Alvast ontzettend bedankt!