Mijn beste vriend.Mijn beste vriend.

Johanna schrijft over haar 3 Border Collies het volgende:

Ik wil het toch even delen, mijn honden zijn de aller aller liefste die er zijn (voor mij dan). Natuurlijk zegt iedere hondeneigenaar dat over zijn of haar hond, maar voor mij zijn mijn honden mijn beste vrienden. Ze zijn er altijd voor me in moeilijke en minder moeilijke tijden. Maar ook als het gewoon allemaal gaat zoals het moet gaan.
Ik zou niet weten wat ik zonder mijn trouwe viervoeters moet, hun vrolijkheid, hun alertheid, gewoon hun aanwezigheid. Iedereen mag het weten dat ik zielsveel van ze hou.

Links Mijssje&QT  en rechts Ollie.

 

Heb jij nou ook een lieve viervoeter en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Mag iedereen weten dat jouw maatje de allerliefste is.. laat het dan via het contact formulier weten en wij zetten jou honden/honden uiteraard ook in het zonnetje.